Tule asiakkaaksi

Aarre Isännöinti on erikoistunut pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden (As Oy) isännöintiin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta isännöintiä ja huolehdimme kaikista isännöinnin päätoimialueista: hallinnosta, kirjanpidosta ja talon teknisestä elinkaaresta.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia, jonka eteen teemme kaikkemme.

 

Aarre Isännöinti Oy yhtiönä

Aarre Isännöinti Oy on moderni ja asiantunteva auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia, jonka eteen teemme kaikkemme.

Parempi laatu

Haluamme olla Suomen laadukkain isännöitsijätoimisto. Haemme tehokkuutta matalalla organisaatiolla sekä nykyaikaisen tietotekniikan järkevällä hyödyntämisellä. Näin meille jää enemmän aikaa asiakkaillemme.

Haluamme olla tavoitettavissa viiveettä ja reagoida asiakkaidemme mahdollisiin ongelmatilanteisiin mahdollisimman nopeasti. Teemme tämän yksinkertaisesti pitämällä isännöitävien taloyhtiöiden määrän järkevänä – reilusti alle alan keskiarvon isännöitsijää kohden laskettuna.

Erittäin korkea asiakastyytyväisyys

Isännöintiliitto mittaa Suomen isännöitsijätoimistojen asiakastyytyväisyyden joka 3. vuosi yhteismitallisessa kyselyssä. Viimeisin asiakastyytyväisyyskysely tehtiin vuonna 2015, josta tulosten yhteenveto ja vertailu pk-seudun toimistojen keskiarvoon on ladattavissa tästä: Isännöintiliiton toteuttama Asiakaskuuntelututkimus 2015, tulokset. Seuraava asiakastyytyväisyyskysely suoritetaan v. 2018. Nykyiset asiakkaamme ovat toimintaamme erittäin tyytyväisiä; vuoden 2015 net-promoter score -tulos Aarre Isännöinnillä oli huimat 40 kun se on pääkaupunkiseudun isännöintitoimistoilla keskimäärin 3. Kiitos teille asiakkaamme, pyrimme myös jatkossa tekemään tyytyväisyytenne eteen kaikkemme.

 

Auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA)

Olemme ISA auktorisoitu isännöitsijätoimisto ja kaikki prosessimme sekä johtamisjärjestelmämme on ulkoisen puolueettoman säätiön, DNV GL:n audioimia. Olemme saaneet auditoinneissa useita ns. hyvän käytännön -havaintoa, jolla viemme koko isännöintialaa Suomessa eteenpäin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkailta, kumppaneilta sekä työntekijöiltämme saamamme palautteen perusteella ja prosessimme kaikki auditoidaan joka 3. vuosi ulkopuolisen tahon toimesta. Tavoitteemme jatkuvassa toiminnan kehittämisessä on asiakastyytyväisyys.

Avainlippu-yritys

Aarre Isännöinti Oy oli ensimmäinen suomalainen isännöitsijätoimisto, jolle Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Avainlippu-merkin laadusta sekä osaamisesta vuonna 2009. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki palvelumme tehdään suomalaisin voimin nyt ja jatkossa.

Isännöintiliiton jäsenyritys

Aarre Isännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja laadukkaammin. Isännöintiliitto mm. järjestää isännöitsijöille koulutuksia sekä tuottaa ajankohtaista materiaalia. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli isännöinnin eettisiä ohjeita.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com