Sähköinen asiointi & ohjeet

Palvelemme asiakkaitamme arkisin toimistollamme Espoon Tapiolassa. Voit luonnollisesti asioida myös puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Yleisimmät asiat eli muuttoilmoitukset, asiakirjatilaukset jne voi hoitaa kätevästi myös suoraan tälle sivustolle koottujen lomakkeiden sekä ohjeiden avulla.

Asiakirjojen tilaus – Voit tilata meiltä asiakirjoja ja lomakkeita sähköisesti käyttämällä asiakirjatilaus -lomaketta.

Kulukorvaus – Taloyhtiön osakkaana/asukkaana voit hakea taloyhtiöltä kulukorvauksia (esim. talkoisiin liittyvät ostokset) sähköisesti tai paperilla.

Muuttoilmoitus – Muuttaessasi isännöimäämme taloyhtiöön teidän tulee ilmoittaa muutosta, jotta voimme kirjata tietonne mm. taloyhtiön talonkirjaan.

Omistajanvaihdos (osakerekisterimuutos) – Kun olet ostanut taloyhtiöstä huoneiston, sinun tulee tehdä ilmoitus isännöitsijälle omistajanvaihdoksesta. Tätä kutsutaan osakerekisterimuutokseksi. Mikäli kyseessä ei ole omistajanvaihdos vaan normaali muutto yhtiöön/yhtiöstä, käytä tällöin muuttoilmoitusta.

Palautteen antaminen – Olemme kiitollisia mikäli voisit käyttää muutaman minuutin aikaa ja antaisin meille palautetta, miten voimme tehdä palvelusta entistäkin parempaa.

Ohjeet muutosilmoituksen tekemiseen – Uusi asia taloyhtiöille ja osakkaille 1.7.2010 alkaen.

Vesimittarilukeman ilmoittaminen – Jos isännöitsijä on pyytänyt ilmoittamaan vesimittarilukeman tasauslaskun luomista varten, voit ilmoittaa luvut tällä lomakkeella.

Ohjeet palovaroittimien sijoitukseen ja kunnossapitoon – Sisäasiainministeriön asetus palovaroittimen sijoittamisesta ja kunnossapidosta on velvoittanut jokaisen suomalaisen huoneiston palovaroittimen käyttöön.

Ohjeet jätteiden lajitteluun (ml. vaaralliset jätteet) – Kodissa syntyy monenlaista jätettä, joista suurimman osan voi viedä taloyhtiön jätekatokseen. Osa kodissa syntyvistä jätteistä on vaarallisia jätteitä ja niitä ei saa laittaa normaalin jätteen joukkoon.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com