Sähköinen asiointi ja ohjeet

Palvelemme asiakkaitamme arkisin toimistollamme Espoon Tapiolassa.  Yleisimmät asumiseen liittyvät asiat, kuten muuttoilmoitukset ja asiakirjatilaukset pyydämme hoitamaan ensisijaisesti tälle sivustolle koottujen sähköisten lomakkeiden sekä ohjeiden avulla.

Osakkaan sähköinen kulukorvauslomake

Taloyhtiön osakkaat, asukkaat sekä yksityishenkilöt voivat käyttää tätä lomaketta kulukorvauksien (esim. talkookulut) hakemiseen taloyhtiöltä. Huom! Jos olet yritys tai yhteistyökumppani, laskuta yhtiötä verkkolaskuna ja älä käytä tätä lomaketta! Emme käsittele laskuja, jotka yritykset ovat lähettäneet tällä lomakkeella.

Taloyhtiö jota kulukorvaus koskee:

Maksun saajan tiedot

Maksun saajan nimi:

Maksun saajan tilinumero IBAN -muodossa:

Osoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Maksun saajan henkilötunnus:

Puhelinnumerosi: (soitamme jos meillä on kysymyksiä)

Maksun tiedot

Maksun/kulukorvauksen peruste:

Maksun/kulukorvauksen summa yhteensä:

Liitteet

Tarvitsemme taloyhtiön kirjanpitoa varten kuitin ostoista PDF -muodossa. Kännykällä otetut kuvat eivät valitettavasti toimi, koska kirjanpitoon viennin yhteydessä kuva muutetaan kaksiväriseksi (musta/valkoinen) ja tällöin kännykkäkameralla otetut kuvat eivät ole enää lukukelpoisia. Jos käytössäsi ei ole skanneria, käytä tällöin osakkaan paperista kulukorvauslomaketta, joka löytyy tämän sivun oikeasta reunasta.
Varmista, että skannauksesta näkyy selvästi myös pienellä painetut kuitin osat (tositenumero, y-tunnus, mahd. arkistointiviite jne). Suositeltu resoluutio on 300x300dpi.

Huom! Ainoa hyväksytty tiedostomuoto on pdf !

Liite 1: (Tiedoston maksimikoko on 5MB)

Liite 2: (Tiedoston maksimikoko on 5MB)

Ehtojen hyväksyminen
Vakuutan ylläolevat tiedot oikeiksi ja suostun tietojen tarkistamiseen (klikkaa ruksi laatikkoon jos hyväksyt ehtot).

Osakkaan paperinen kulukorvauslomake

Voit lähettää kulukorvauksesi myös kirjeenä paperipostissa. Ota huomioon, että tällöin kulukorvausten käsittelyssä menee hetki pidempään, mm. postituksen vuoksi. Suosittelemme tämän vuoksi sähköisen kulukorvauslomakkeen käyttöä.

Liitä paperiseen kulukorvaukseen mukaan tämä tietolomake, jossa on tarvitsemamme tiedot maksua varten. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit kirjoittaa tarvitsemamme tiedot paperille.

Kulukorvauksen lähetysosoite:

Taloyhtiön nimi / Aarre Isännöinti Oy
c/o
 Dextili Oy
PL 89
40101 JYVÄSKYLÄ

Tarvitsetko apua?

Soita meille numeroon 0201 98 6700 jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää kulukorvauksista. Puhelinpalvelumme on auki ma-to klo 9-15 ja pe klo 10-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen vastikevalvonta@aarre.com.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com