Töihin Aarteelle

”Teemme asiakastyytyväisyyden eteen kaikkemme” on jokaisen aarrelaisen tärkein ohje. Yritämme joka päivä ylittää asiakkaidemme odotukset ja tavoitteenamme on olla Suomen laadukkain isännöitsijätoimisto.

Haemme juuri nyt:

Isännöitsijää:

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme vastuullisen asenteen omaavaa isännöitsijää toimistoomme Espooseen.

Isännöitsijän työssä tehtäviisi kuuluu koko hallinnollisen isännöinnin kaari: taloyhtiöiden talouden johtamisvastuu, korjaustöiden organisointi, kokouksiin osallistuminen sekä luonnollisesti asiakaspalvelutehtävät.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aikaisempaa työkokemusta isännöinnistä, tutkintoa talouden tai kiinteistötekniikan alueelta sekä suoritettua IAT-tutkintoa. Edellytämme myös hyvää vuorovaikutus- sekä organisointitaitoa, tietoteknistä osaamista sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Tehtävien suorittaminen edellyttää omaa autoa.

Toimessa menestyminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta, omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä. Olet halukas ja kyvykäs ymmärtämään monimutkaisia asiayhteyksiä. Järjestelmällisyytesi ja tarkkuutesi ei herpaannu kovankaan paineen alla. Jokainen työpäivä tuo mukanaan nopeasti ilmaantuvan yllätyksen, joka ei kuitenkaan pysty sotkemaan keskittymiskykyäsi. Osaamisesi on oleellinen osa päivittäistä toimintaamme ja vahvaa osaamistasi arvostetaan. Sinua motivoi hyvän mielen tuottaminen asiakkaalle ja työyhteisölle.

 

Lomakkeella tähdellä(*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Hakemus käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja säilytetään yhdeksän (9) kuukautta. Saat hakemuksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Työpaikan tiedot

Henkilötiedot

Koulutus

Peruskoulutus

Ammattillinen koulutus

Kielitaito

Työkokemus

Lisätietoja

Aarre Isännöinti on kasvava isännöintialan yritys ja etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää hyviä tyyppejä, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Tarjoamme myös isännöintialan opiskelijoille harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja, eteenkin 3-6kk pituisille harjoittelujaksoille.

Tarjoamme:

  • Miellyttävän työympäristön
  • Mahtavat työkaverit
  • Alan ehdottomasti parhaat työkalut
  • Erinomaisen ja luotettavan kumppaniverkoston
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut

Oletko poikkeuksellisen asiakasläheinen ja energinen nykyinen tai tuleva isännöinnin ammattilainen? Haluatko tehdä kaikkesi asiakastyytyväisyyden eteen? Mikäli olet, haluamme kuulla sinusta enemmän. Jätä meille työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä, kiitos!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com