Töihin Aarteelle

Isännöitsijä:

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme isännöintialan ammattilaista tai sellaiseksi tulevaisuudessa haluavaa uutta lupausta! Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta Isännöitsijän työstä.

Panostamme työssämme vahvasti henkilökohtaiseen laadukkaaseen asiakaspalveluun. Olet isännöintialasta innostunut ja haluat kehittää alaa ja toimintatapoja jatkuvasti. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja hoidat työsi aina ammattimaisesti.

Työssäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöidesi hallinnollisesta isännöinnistä ja huolehdit osaltasi hyvästä asiakaskokemuksestamme. Teknisen tuen palvelut ovat käytettävissä hyvän yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Jokaisella isännöitsijällämme on maltillinen määrä asiakaskohteita – näin takaamme työn laadun ja työntekijöiden työssä jaksamisen ja viihtymisen.

Edellytämme sinulta vähintään IAT-tutkintoa, muut alan koulutukset ovat toki eduksi työssä menestymiseksi. Arvostamme vahvaa yhteistyö- ja joukkuehenkeä, joten toivomme myös sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua auttaa kollegoita tarvittaessa. Toivomme sinun olevan vakuuttava, tarkka ja analyyttinen – kaikkea ei tarvitse tietää, meiltä löytyy asiantuntevia ammattilaisia, joilta saat tarvittaessa apua. Tarvitset työssäsi englannin kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Aarre Isännöinnillä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi erinomaiset työkalut. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja hyvän palkkauksen ja erinomaiset työsuhde-edut. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ylläpitääksemme ammattitaitoamme.

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, me haluamme kuulla sinusta lisää!
Lähetäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi (https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/isannoitsija-aarre-isannointi-oy-espoo/1202230) kautta ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 10.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Heidi Haikonen p. 050 3600 160.

Haemme joukkomme osaajia. Hae rohkeasti haettavaan työpaikkaan tai laita avoin hakemus tulemaan!

 

 

Lomakkeella tähdellä(*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Hakemus käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja säilytetään yhdeksän (9) kuukautta. Saat hakemuksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Työpaikan tiedot

Henkilötiedot

Koulutus

Peruskoulutus

Ammattillinen koulutus

Kielitaito

Työkokemus

Lisätietoja

Aarre Isännöinti on kasvava isännöintialan yritys ja etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää hyviä tyyppejä, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Tarjoamme myös isännöintialan opiskelijoille harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja, eteenkin 3-6kk pituisille harjoittelujaksoille.

Tarjoamme:

  • Miellyttävän työympäristön
  • Mahtavat työkaverit
  • Alan ehdottomasti parhaat työkalut
  • Erinomaisen ja luotettavan kumppaniverkoston
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut

Oletko poikkeuksellisen asiakasläheinen ja energinen nykyinen tai tuleva isännöinnin ammattilainen? Haluatko tehdä kaikkesi asiakastyytyväisyyden eteen? Mikäli olet, haluamme kuulla sinusta enemmän. Jätä meille työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä, kiitos!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä numerossa 0201-98 6700 ma-to klo 09.00 - 15.00 ja pe klo 10.00 - 15.00.

Asiakaspalvelun sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com

Vastikevalvonnan sähköposti:
vastikevalvonta@aarre.com